Ung smuk kvinder der sover i sin seng

3 idéer til gode gaver til studentens soveværelse

Pladsen er ofte begrænset i soveværelset hos studenten. Måske er der kun et rum i boligen ud over køkken og bad, så tænk pladsbesparende og funktionelt, når du er på udkig efter en gave til studentens soveværelse. Herunder får du tre gode idéer, der danner basis for møblementet i enhver studenterhybel.

En komfortabel seng med god plads og mulighed for multifunktionel anvendelse skaber et godt udgangspunkt i et studentersoveværelse.

Pladsbesparende opbevaring af tøj og overtøj samt fleksible småborde til hele boligen sørger for mere luftig indretning i et ofte lille studenterhjem. Giv studenten kvalitetsmøbler, der kan anvendes på flere måder og holder igennem hele studietiden.

Møbler med god kvalitet

Gode gaver til studenten er gaver, der holder og kan anvendes på flere måder. Møbler kan være dyre at anskaffe sig på SU – så én stor gave i form af et brugbart møbel, vil ofte glæde mere end mange små gaver. Tre gode idéer til gaver til studentens soveværelse kunne være en seng, et tøjstativ eller et loungebord.

1. Gå ikke på kompromis med sengekvaliteten!

Livet leves i sengen på et lille værelse med mange funktioner. Sengen er dér, hvor man sover, spiser, ser tv, sludrer med vennerne og taler i telefon.

En god seng er essentiel, og det betaler sig med en god kvalitet, der holder studietiden igennem. Vælg en stor seng og supplér evt. med gode rygpuder og et flot sengetæppe, når du vil forære studenten det vigtigste møbel til soveværelset.

Et alternativ til soveværelset med begrænset plads kunne være en seng på høje ben, der skaber en hems-lignende soveplads. Løsningen tillader nemlig opbevaring af tøj under sengen eller plads til en sofa eller et skrivebord.

2. Hvad kan et tøjstativ bruges til?

For at spare plads kan et tøjstativ, der hænger fra loftet være en god løsning. De trendy modeller, der findes, er stabile og kan bruges til mere og andet end blot skjorter – for eksempel til at hænge snavsetøjsposen på, til at tørre vasketøj på eller som garderobe til gæsternes jakker.

Giv et tøjstativ til studenten, der ikke har råd eller plads til et stort garderobeskab.

Fordelen ved et lofthængt tøjstativ er desuden, at gulvet under stativet kan anvendes til sko, tasker eller andre møbler. En kommode eller bænk med opbevaring kan være praktisk at placere under et hængende tøjstativ.

3. Glæd med et multifunktionelt loungebord

Ét eller flere små loungeborde er anvendelige overalt i en studenterhybel. I soveværelset fungerer det optimalt som sengebord, i køkkenet som ekstra afsætningsplads og i stuen som sofabord.

Vælg lette og moderne loungeborde til den unge student og gerne med mulighed for at samle et sæt med flere borde under hinanden. Hvis du vælger en rustfri model i plastik eller pulverlakeret metal kan bordet også anvendes ude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three + 2 =