Blog

3 gaver den studerende kan få god gavn af under sit studie

Går din ven, søn eller kæreste i gymnasiet og mangler du inspiration til, hvilken type gave du kan forkæle ham med? Her kommer der 3 forslag, som du kan tage med i dine overvejelser, når du skal svinge dankortet og købe en lækker gave.

Læs mere 3 gaver den studerende kan få god gavn af under sit studie

Gode gaver til studenten der træner

Mange studenter træner for at få et afbræk fra deres verden af bøger, karakterer og studier. Deres økonomi er ofte stram, for SU’en skal række langt. Der er ikke altid plads til selvforkælelse. En god studentergave kunne være et kosttilskud, som giver studenten mulighed for at optimere træningen.

Læs mere Gode gaver til studenten der træner

5 konkrete gaveidéer til en nyudklækket student

At blive student er noget helt særligt. Efter flere år på skolebænken og nervepirrende stunder ved det grønne eksamensbord er det blevet tid til et nyt kapitel i livet. Det skal selvfølgelig fejres med studenterkørsel, fester og studentergaver. Gaven til studenten må gerne være noget særligt og afspejle, at de har lagt flid og hårdt arbejde i deres studentereksamen.

Læs mere 5 konkrete gaveidéer til en nyudklækket student

Sådan forkæler du studenten, der elsker mode og skønhed

Studenterugen er og bliver noget helt særligt for studenten såvel som hans eller hendes nærmeste. For med huen på hovedet markeres begyndelsen på et mere voksent liv med studie, arbejde og måske også nyt tag over hovedet. Og den slags skal selvfølgelig fejres med fest og lidt ekstra forkælelse ud over det sædvanlige! Læs med her og se, hvordan du bedst forkæler studenten, der elsker mode og skønhed. 

Læs mere Sådan forkæler du studenten, der elsker mode og skønhed

Giv smykker som studentergave

Hyld studenten med et smykke i studentergave, og markér den særlige dag, der kun sker én gang i livet. Når det unge menneske får den flotte studenterhue på hovedet, er det nemlig et særligt øjeblik. Det er ikke kun afslutningen på flere års flid, det er også begyndelse på livet som voksen. Læs med her, og find ud af hvilken studentergave-smykker der kunne blive den perfekte gave til den kommende student.

Læs mere Giv smykker som studentergave