Ung kvinde med gave

3 alternative gaver, du kan forære den kommende student

Hvis du kender en kommende student, er der ingen grund til, at du venter med at forære vedkommende en gave. Det er hårdt at læse til eksamen, og du kan gøre meget for at hjælpe vedkommende på vej. Her får du tre bud på alternative gaver, som du kan forære den kommende student.

#1: En ventilator til at holde varmen på afstand

Det er hårdt at læse til eksamen, og typisk er det om sommeren, det foregår. Derfor kan det hurtigt blive varmt på det lille kollegieværelse, og her er en ventilator et utroligt nyttigt redskab. Man tænker simpelthen bedre, når man ikke har det for varmt, og derfor kan det være praktisk at have en bordventilator foran sig.

Du kan derfor med fordel forære den kommende student en bordventilator, så han eller hun ikke har det alt for varmt, imens opgaven bliver skrevet. Det er samtidig ikke en gave, som vælter budgettet, hvis man sammenligner med, hvor meget glæde den potentielt kan bidrage med i læseferien.

#2: Korrektur på afgangsopgaven

Hvis du kender en, som kæmper med at færdiggøre sit afgangsprojekt, kan det være en god idé at hjælpe vedkommende med at få læst korrektur på opgaven. Det vil med garanti få opgaven til at fremstå mere gennemarbejdet, hvis der hverken er taste- eller slåfejl – og samtidig er det forholdsvist nemt, hvis du selv har styr på det grammatiske.

Er det ikke tilfældet, kan du i stedet henvende dig hos en virksomhed, som tilbyder erhvervskorrektur. De vil ofte også kunne hjælpe med at læse korrektur på studenteropgaven, og det vil samtidig være penge, der er godt givet ud, hvis det kan sikre, at vedkommende får en bedre karakter.

#3: En tur på restaurant

Selvom der er pres på, når man læser til eksamen, er det vigtigt, at man får et afbræk fra studiebøgerne eller opgaveskrivningen. Samtidig er budgettet sjældent i den høje ende af skalaen, når man studerer – og derfor kan det være en god gave at forære en tur på en god restaurant, så man kan få tankerne lidt væk fra studiet.

Det er selvfølgelig vigtigt, at du starter med at spørge, hvorvidt han eller hun overhovedet har tid til at løsrive sig fra eksamenslæsningen. Typisk vil det dog godt kunne lade sig gøre, hvis du bare er ude i god tid, så du ikke fanger vedkommende lige midt i slutspurten, hvor der typisk er ekstra meget pres på.

Find flere gaver til studenten her.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!