Opdækning til fest i haven

4 grunde til at holde studenterfesten i egen have

Hvis du skal stå for at arrangere en studenterfest, kan du med fordel stable en havefest på benene. Hvorfor ikke bruge din egen have som kulisse til studenterfesten? Se her, hvorfor det er en god idé.

Der er ikke noget, der er hyggeligere end en god havefest. Hvis du står for at skulle arrangere studenterfesten for din søn eller datters gymnasieklasse, er det en god idé at vælge haven som placering for festlighederne.

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er en god idé, får du herunder 4 gode grunde til, at du bør afholde studenterfesten i din egen have.

#1: Det er billigt

Det er ikke billigt at holde en fest, hvis man skal leje lokaler, som kan danne ramme om festen. Det er til gengæld billigt, hvis man bare bruger sin egen have. Det er samtidig praktisk, fordi der er rig mulighed for at hente friske forsyninger inden for, uden der behøver at være gæster i huset hele tiden.

Samtidig er der mulighed for at grille, hvilket heller ikke er den største udgift, man kan have, når man skal lave mad til mange mennesker. Den bedste gasgrill kan nemt lave mad til 30+ personer.

#2: Det er den perfekte årstid

Den danske sommer er vidunderlig. Når det er sommer, skinner solen som regel, og derfor egner haven sig perfekt, når der skal holdes studenterfest. Det er sjældent dårligt vejr, når de nyudklækkede studenter fejrer deres sejr, så hvorfor ikke holde festen i haven?

#3: Du slipper for rengøring

Hvis studenterfesten – eller en hvilken som helst anden fest – bliver afholdt indenfor, følger der som regel et stort rengøringsarbejde med efterfølgende. Det er samtidig ikke uden risiko, da der typisk kommer meget alkohol indenbords til sådan et gilde, hvorfor det ikke er noget sjældent syn, at der går noget i stykker.

Når festen bliver afholdt i haven, er der ingen grund til bekymring, da der som regel ikke er meget af værdi, der kan gå i stykker herude. Man kan spilde på ‘gulvet’, uden det betyder noget, og det er samtidig nemt at gøre rent dagen efter, da i langt de fleste tilfælde blot betyder, at dåser, flasker, glas og bestik skal samles sammen.

#4: I kan trække indenfor, hvis det bliver dårligt vejr

Hvis vejret ender med at blive dårligt, selvom sommeren er på sit højeste, er det praktisk, at festen afholdes i haven, så I kan trække indenfor. Det er langt fra sikkert, at I får behov for det, men blot dét, at muligheden er der, gør, at I kan slappe af og bare lade uvejret komme an, hvis det vover.

Herudover er der naturligvis også mulighed for at opsætte et festtelt, som kan danne ramme om festen, så festens deltagere ikke behøver at trække indenfor, hvis det begynder at regne. Du kan typiske også få hjælp til leje af borde og stole i København ved samme virksomhed.