Ødelagt telefon

Disse muligheder har du, når skærmen på din nye mobil går i stykker

De fleste har prøvet at ødelægge skærmen på sin mobiltelefon af den ene eller anden årsag. Måske særligt i studentertiden, hvor der er mange aktiviteter og fest, som kan gå hårdt ud over en telefon.

Det er ærgerligt, men heldigvis kan det repareres. Læs mere om dine muligheder herunder.

Når du smadrer skærmen på din mobil, er der flere muligheder – du kan enten vælge at bruge din mobil med en smadret skærm, købe en ny mobil, få en reparatør til at fikse den for dig, eller du kan give dig i kast med selv at ordne skærmen.

Hvis du er i tvivl om, hvilken af førnævnte løsninger du bør vælge, kan du med fordel læse med herunder, hvor du får fordele og ulemper for alle løsninger præsenteret. Du bør vælge den løsning, du er mest tryg ved.

#1: Brug mobilen med en smadret skærm

Det nemmeste er at bruge mobilen med en smadret skærm. Det er samtidig den billigste løsning, men der er naturligvis også ulemper ved det. Først og fremmest fordi du skal vænne dig til at bruge en mobil, hvor det kan være svært at se, hvad der foregår på skærmen.

Herudover skal du være opmærksom på, at mobilen hurtigere og nemmere går i stykker, når skærmen er smadret. Den er ikke lige så holdbar, hvorfor du i særdeleshed skal være varsom, hvis du bruger den i regnvejr, da der nemt trænger vand ind i den.

#2: Køb en ny mobil

Den dyreste løsning er at købe en ny mobil, men til gengæld kan det være på tide, hvis du har en mobil af ældre dato. Du bør udelukkende købe en ny mobil, hvis du vurderer, at prisen for en reparation ikke kan svare sig, fordi din mobil snart ikke kan mere alligevel.

#3: Få repareret skærmen

Hvis du vælger at få skærmen repareret hos en autoriseret reparatør, har du stadig garanti på mobilen. Det er smart, fordi du typisk ikke vil kunne mærke forskel fra før, du fik skiftet skærmen. Få repareret din mobil eller laptop ved Care1.

#4: Reparér skærmen selv

Hvis du ved, hvad du laver, kan du selv skifte skærmen. Det kræver, at du er klar over, hvad du laver, ligesom du skal have adgang til originale reservedele, hvis du vil have det bedst mulige resultat.

Vælger du at købe uoriginale reservedele, ender du typisk med et resultat, som ikke bliver godt – og det kan ofte ikke svare sig, da du også risikerer at ødelægge din telefon. Du bør derfor være klar over, at det er forbundet med risiko, hvis du selv vil ordne problemet.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!