3 gaver den studerende kan få god gavn af under sit studie

Går din ven, søn eller kæreste i gymnasiet og mangler du inspiration til, hvilken type gave du kan forkæle ham med? Her kommer der 3 forslag, som du kan tage med i dine overvejelser, når du skal svinge dankortet og købe en lækker gave.

1. Et lækkert computer sleeve

Det kan være en rigtig god gave at give et lækkert computer sleeve, så gavemodtageren kan beskytte sin bærbar mod slemme mod skrammer og rids. Samtidig kan du se super smart ud, når man har et flot sleeve.

Hvis man alligevel har investeret over 10.000 kroner på en bærbar, så er det vigtigt at man også har den beskyttet imod slemme rids og slag. Særligt når bærbaren skal transporteres frem og tilbage fra skole, så er det super vigtigt, at computeren er beskyttet.

Hvis du vil finde et unikt og anderledes sleeve, så skal du finde det på nettet. Elgiganten og Power har kun de sorte kedelig computer sleeves.

2. Et premium medlemskab hos inspo

Det er ikke nogen hemmelighed at gymnasiet kan være hårdt fagligt, særligt når skolen, vennerne og ens fritidsinteresser skal passes. Derfor kan et medlemskab hos inspo være en stor hjælp.

Hos Inspo finder du et bredt udvalg af noter og opgaver, som man kan bruge til sine hjemmeaflevering. Særligt noterne er oplagte at bruge, hvis du ønsker at få et bedre overblik over begreber, synonymer og emner. Noterne kan også bruges i tavleundervisningen, hvis du vil score nogle billige point hos læreren.

Inspo koster 39 kroner om måneden, men du kan betale 174 kroner for et halvårligt medlemskab, hvilket kan være en fin startpakke til gavemodtageren.

Enhver gymnasieelev vil få stor glæde af inspo.

3. En oplevelse for livet

I denne materialske verden kan alting hurtigt virke overfladisk. Hvis din gavemodtager er typen der har alt, så kan det være en god ide at overveje at give personen en oplevelse.

Hvis du er smart, så vælger du en oplevelse, som du kan dele med ham/hende. Det kunne f.eks. være en tur i luftballonen eller en tur i en Ferrari.

Find flere gode gaver til studenten her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four + 4 =