Ung kvinde der viser OK tegn

5 gode gaver til den kvindelige student, der elsker at se godt ud

Studentertiden er over os og ovre – eller snart ovre – for studenterne. De nyudsprungne studenters indsats skal selvfølgelig belønnes med en gave. Hvad du skal give, afhænger selvfølgelig af, hvem studenten er.

Herunder får du forslag til, hvilken gave du kan give den kvindelige student, der går meget op i sit udseende og elsker at se godt ud hver dag.

At se godt ud altid kræver en indsats. For det er helheden, der giver det flotte look. Lige fra sko, tøj og accessories, til hud, hår og negle.

Men det er kun godt, for det giver dig uanede muligheder for at finde en gave til den kvindelige student, der elsker at se godt ud. Se med herunder.

1. Makeup til enhver lejlighed

Den kvindelige student, der elsker at se godt ud, forlader med garanti ikke hjemmet uden at have brugt tid ved sminkebordet. Det gælder hvad enten, hun skal til fest, i skole eller ud at shoppe med veninderne.

God makeup er ikke billigt, så den kvindelige student kan med garanti have brug for et tilskud i form af en gave med makeup. Er du i tvivl om, hvad du skal købe, så læs denne guide til bedste makeuptips.

2. Klæder skaber folk

Det kendte ordsprog, ’klæder skaber folk’, holder endnu. For netop tøjet er afgørende for det indtryk, den kvindelige student giver.

Udvalget er kæmpestort, når det kommer til at købe tøj i gave. Det kan være alt fra en smart nederdel, over et flot tørklæde, til lækkert tøj i strik.

3. Ansigtsbehandling, der holder huden ung

Uanset alder er det vigtigt at holde huden sund og rask. Især også når hun bruger makeup dagligt. Giv hende en ansigtsbehandling med hudtypeanalyse, skrub og massage.

Køb en ansigtsbehandling for to, og få en hyggelig dag sammen med hende, samtidig med at I får den smukkeste og blødeste hud og forebygger rynker.

4. Accessories – prikken over i’et

Accessories, som tørklæder, bælter, tasker, hatte osv., er dét, der sætter prikken over i’et på ethvert look. Forskellige accessories kan gøre en enkel kjole til en festkjole og gøre den forskellig fra gang til gang, den bæres.

5. Flotte negle

Det er ikke nemt at holde neglene flotte hele tiden. Selvom du bruger en god og holdbar neglelak, holder den sig sjældent pæn i mere end højst et par dage.

Giv hende et gavekort til en negleklinik, hvor hun kan få lige nøjagtig den neglebehandling, hun ønsker. Fra negledekorationer til gelenegle. God gavejagt!