Ung kvinde der får en halskæde på

Giv studenten smykker fra Dulong Fine Jewelry

Et smykke varer evigt og giver et godt minde om den store dag, da huen kom på. Står du og skal til studentergilde, eller har du måske én derhjemme, der skal have hue på? Så overvej et smukt smykke, der holder hele livet. De på én gang moderne og tidløse design er anvendelige til alt og passer til både den modebevidste og den klassiske pige.  

Forær den nye student et smykke fra Dulong Fine Jewelry – det er dansk design i topklasse. Tidløst design med moderne look til den nye generation af studenter. Guld, sølv, ædelstene og perler holder sammen med godt håndværk livet ud. Giv en gave med betydning – giv studenten smykker fra Dulong Fine Jewelry.

Allerhøjeste kvalitet og dansk design

Hos Dulong Fine Jewelry finder du dansk smykkedesign, når det er bedst. De enkle linjer med smukke detaljer er det, de unge vil have – og så holder den gode kvalitet mere end en modesæson. Gå ikke på kompromis med kvaliteten, når du vælger smykker til studenten – det gør Dulong Fine Jewelry heller ikke.

Vedhæng af ferskvandsperler, blå opal eller grøn vesuvian kan sættes på både ørenringene, armbåndene og halskæderne i sølv eller guld fra det alsidige smykkemærke. Guldet er 18 karat, sølvet Sterling og stenene monteret af den dygtige juveler Marianne Dulong.

Hvilken type smykke skal du vælge?

Du finder alle typer smykker inden for det populære mærke Dulong Fine Jewelry – ørenringe, vedhæng, halskæder, ørestikkere, armringe og armbånd. Hold øje med, eller spørg studentens nærmeste, hvordan hun plejer at bære smykker, og køb efter hendes vaner.

Til hende, der foretrækker at bære et smykke dagligt uanset påklædningen, er enkle halskæder og armbånd et godt valg. Disse kan altid matches med vedhæng eller mere påfaldende smykker ved særlige lejligheder. Har studenten huller i ørene kan ørestikkere også være et neutralt valg.

Til studinen, der bærer smykker som en del af outfittet og skifter smykker efter tøj og anledning, kan mere markante halskæder og armbånd med sten eller perler være et godt valg. Ørenringe, vedhæng og armringe er også gode accessories til denne type smykkebærer.

Køb guld, sølv og ædelstene

Når du vælger smykker af høj kvalitet, vælger du smykker, der holder livet ud. Sørg for at den søde studentertid mindes for altid, og giv en gave, der betyder noget særligt. Vælg smykker fra Dulong Fine Jewelry til studenten, så er du sikker på, at gaven er rigtig og holder resten af livet!