Gaver

5 ideer til anderledes gaver til studenten

At give gaver til studenten kan meget ofte blive lidt kedeligt. Ofte tænker folk nemlig i de samme baner og derfor ender det med, at studenten får de samme ting. Er man pige vil man meget hurtigt stå tilbage med mange guldringe og guldarmbånd.

Desuden vil man formentligt også stå tilbage med tøj og andre ting, som folk mener, at en ung pige bør have. Er man dreng er det samme tilfældet for også her vil man ofte stå tilbage med nogle kedelige gaver, som minder om hinanden.

I denne artikel får du tips til, hvad du kan give i studentergave i stedet for at give de helt klassiske ting.

Et flødebollekursus er interessant og nemt

Hvis du kender vedkommende som bliver student godt kan det være, at du ønsker at bruge noget tid på vedkommende. Det kan være svært i en travl hverdag, og derfor er det en god idé at finde noget, som I kan lave sammen. Så har I en undskyldning for at bruge noget tid sammen, som I måske ikke har i hverdagen.

For eksempel kan du give et gavekort til et flødebollekursus. Det er et kursus, der er sjovt at tage til, og det gode er, at man kommer til at spise mange flødeboller efterfølgende.

En flot hat til en god lejlighed

Rigtig mange mennesker vælger at give dyre tasker til studenter. De tænker, at det er noget, som de kan bruge i mange år. Og i mange tilfælde kan det da også sagtens være. Det er dog ikke altid sådan.

For af og til vil der ske det, at studenten mister den. Derfor kan du lige så godt købe noget til studenten, som du ved, at vedkommende ikke kommer til at bruge endnu. For eksempel kan du give en sixpence, som er noget, som kun ældre mennesker bruger. Så kan studenten gemme den til vedkommende bliver ældre.

En tur i skoven er skøn

Når man giver gaver er man ofte optaget af, at det skal være meget dyrt. Det behøver det dog ikke være og mange gange er de gratis glæder faktisk endnu sjovere end de dyre. At gå en tur i skoven er noget, som ikke koster penge. Du kan give en tur i skoven som studentergave til dem, der bliver studenter.

En sjov kuglepen er god at have

Noget du også kan overveje at købe er en sjov kuglepen. Det er noget, som en student kan bruge til mange ting. Du kan også skrive et brev til vedkommende og gøre ham eller hende opmærksom på, at man kan skrive mange spændende ting, selvom man ikke studerer mere.

Et program til computeren

Alle unge mennesker i dag har formentlig en computer. Det vil sige, at de også har forskellige programmer på deres computer. Her kan det være, at de mangler et program, og hvis de bliver student kan man købe dette til dem i studentergave. Også et computerspil kan være en god ting at give, da den unge pludseligt har meget mere tid at bruge på for eksempel at spille computer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

− one = two