En god studentergave kan også sagtens være smykker

Giv smykker som studentergave

Hyld studenten med et smykke i studentergave, og markér den særlige dag, der kun sker én gang i livet. Når det unge menneske får den flotte studenterhue på hovedet, er det nemlig et særligt øjeblik. Det er ikke kun afslutningen på flere års flid, det er også begyndelse på livet som voksen. Læs med her, og find ud af hvilken studentergave-smykker der kunne blive den perfekte gave til den kommende student.

Er du i tvivl om hvilke smykker, unge mennesker fortrækker i dag? Eller ved du simpelthen ikke, hvor du skal starte og slutte? Så bliv endelig her på siden, hvor du finder flere bud på konkrete idéer til smykkegaver til studenter.

[toc]

Studentergave – smykker til ham

Smykker er langt fra kun til kvinder. Læs med nedenfor, og find flere valgmuligheder til hvilken studentergave du skal vælge til den unge mand.

Flot og moderne herreur

Efter smartphonens indtog er armbåndsuret i højere grad blevet et smykke end en praktisk foranstaltning. De fleste tjekker nemlig bare, hvad klokken er på deres telefon. Men det betyder ikke, at et trendy ur ikke stadig er populært blandt de unge.

Et elegant smykke i studentergave til ham kunne derfor være et herreur. Du kan finde utrolig mange forskellige stilarter. Så her må du vurdere, hvad der passer bedst til ham. Men et ur fra mærket Daniel Wellington er generelt i høj kurs. Se ure fra mærket her.

Enkelt læderarmbånd

Denne gave er især oplagt, hvis du skal give studentergave-smykket til en, som du måske ikke har et helt nært forhold til, men som alligevel fortjener en gave. Et læderarmbånd er enkelt, moderne og passer til de fleste unge mænd. Du kan finde læderarmbånd helt ned til under 100 kr. her.

Du kan også ret nemt finde læderarmbånd i en dyrere kvalitet, hvis en mere ekstravagant gave passer til studenten.

Herrering i stål

En flot og stilet herrering kan blive en succes som studentergave. Men desværre er der også risiko for at ramme helt ved siden af. Derfor må du overveje, om du er sikker på, at studenten kunne finde på at gå med ring. Hvis han kunne det, så er dette helt sikkert en meget personlig og smuk gave.

En ring i stål udstråler maskulinitet. Skal gaven være en tand mere personlig kan du undersøge om ringen kan indgraveres med dato. Se et stort udvalg af stålringe her.

Studentergave – smykke til hende

Udvalget af smykker til kvinder er enormt, så her må du finde frem til, hvilken stil der vil passe til den unge studine. Et smykke kan være alt fra en ring, til halskæde eller måske et par flotte øreringe. Her får du tre konkrete idéer til moderne smykker til hende.

Personlig halskæde med bogstav

Personlige smykker er populære blandt de unge, der gerne vil have noget, som alle de andre ikke nødvendigvis også har. En personlig halskæde kunne derfor være en med studentens forbogstav i. Her kan du købe en halskæde, hvor du selv vælger, hvilket bogstav der skal være vedhæng.

Smykkesæt

Et sæt smykker, der passer perfekt sammen er en unik og helt særlig studentergave. Den heldige modtager kan tage sættet på, og nyde synet af smykkerne sammen med den nye studenterhue. Hvis gaven skal have et ekstra pift, kan du vælge et sæt, der matcher i farverne til den hue som studenten får. Køb flotte smykkesæt i studentergaven med det samme lige her

Et par elegante øreringe

Når hun får sin hue på, er det næsten som om, at hun går fra elev til ung voksen på et øjeblik. Understreg denne forvandling med et par elegante øreringe, der passer til en voksen kvinde. Øreringe med perler har et voksent udtryk over sig og vil være brugbare til familiens fejring af den unge student. Få idéer til elegante øreringe her.

Vil du have mere inspiration?

Vil du gave inspiration til andre studentergaver, så find yderligere inspiration lige her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

twenty eight + = thirty five