2 unge og moderne kvinder

Sådan forkæler du studenten, der elsker mode og skønhed

Studenterugen er og bliver noget helt særligt for studenten såvel som hans eller hendes nærmeste. For med huen på hovedet markeres begyndelsen på et mere voksent liv med studie, arbejde og måske også nyt tag over hovedet. Og den slags skal selvfølgelig fejres med fest og lidt ekstra forkælelse ud over det sædvanlige! Læs med her og se, hvordan du bedst forkæler studenten, der elsker mode og skønhed. 

Om det er din bedste veninde, bror eller datter, der er blevet student, vil du selvfølgelig gerne gøre dit bedste for at hjælpe ham eller hende godt på vej i sit nye voksenliv. Og hvilken bedre måde er der at gøre det på end med lidt forkælelse med mode og skønhed? Læser du med her på siden, finder du gode gaveidéer samt tips og tricks til, hvordan du kan forkæle studenten, som elsker mode og skønhed, på bedste vis!

Giv studenten lækkert modetøj

Studenterugen er fyldt med vilde fester, lækre middage og fantastiske aftener i sommersolen sammen med gymnasiekammeraterne.

Er den glade student vild med mode og skønhed, er det derfor oplagt at give ham eller hende et lækkert outfit, en flot kjole eller skjorte eller en ny sweatshirt, som hun eller han kan have på ved en af de særlige lejligheder.

Eller hvad med at hjælpe din kommende yndlingsstudent med at finde sit hvide tøj – hvis traditionen skal følges – til dimissionsfesten? Invitér ham eller hende på frokost og en shoppetur, hvor du sponsorerer det fornemme outfit – den heldige student vil med garanti sætte pris på dit selskab og din flotte gave!

Er du på udkig efter det perfekte outfit til dimissionsfesten eller en flot gave til studenten, der elsker mode og skønhed? Du kan f.eks. søge efter dametøj på nettet.

Rejseudstyr og inspiration til fantastiske rejser

Om den kommende student er til storbyferier med shopping og lækker mad, badeferier og smarte cocktails eller foretrækker backpacking med lange vandreture, vil han eller hun helt sikkert sætte pris på lidt ekstra forkælelse op til og under rejsen.

Det kunne for eksempel være en weekend med spa og luksus, inden han eller hun drager mod fjerne egne, hvor varme bade og edderdunsdyner er noget, man kun kan drømme om.

Eller hvad med at give den kære student noget smart rejseudstyr, som han eller hun kunne bruge på rejsen?

Det kunne for eksempel være et par smarte og praktiske vandrestøvler, som han eller hun kan have med i bjergene, en flot bikini til de lange dage med sol på stranden eller en smart taske, som passer perfekt til storbyferier med vennerne.

Går du all in på din studentergave til den modebevidste student, kan du selvfølgelig også overraske ham eller hende med en flybillet og et hotelophold til hans eller hendes drømmedestination. Det kunne for eksempel være til modeuge i London, til shoppetur i Milan eller noget helt tredje. Hvad end turen går til Nepal eller Barcelona, kan du med garanti finde en rejseguide med vigtige tips og tricks besøge forskellige rejseblogs!

Find flere gode studentergaver her.