Mand der kører bil

Giv studenten et tilskud til kørekortet

Er det ved at være tid til, at du finder frem til en god gave en du kender, der snart bliver student? Og har du fået en lang liste med ønsker, som du blindt kan vælge ud fra?

Så kan det være, at du synes, det er lidt for nemt og måske endda også en smule for kedeligt. For med de mange ønsker, er der ofte tale om ting, den unge student gerne vil eje nu og her – men hvad med i fremtiden? Der vil de sikkert være glemt.

En gave, der vil glæde både nu og i fremtiden

Derfor kan det være, at du gerne vil finde frem til noget andet og dermed også noget, som du ved, at der vil blive sat pris på nu, men bestemt også i fremtiden. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på de muligheder for en god gave, som der byder sig med et tilskud til et kørekort.

Et kørekort er dyrt at tage, og derfor kan et tilskud lune godt hos den unge student – det er derfor med sikkerhed en gave, der vil blive sat meget stor pris på. Og selvom den har en mere praktisk karakter end for eksempel tasker, smykker og elektronik.

Der er de færreste voksne mennesker, der kan leve uden et kørekort

Og et kørekort er netop noget, der vil glæde i fremtiden også. Det er nemlig noget, der kommer til at skulle bruges næsten dagligt, og derfor er det så essentielt hos voksne mennesker at have et sådant og at kunne køre bil.

Det er nemlig sådan, man kan opleve en mere fri og spontan hverdag, hvor det er muligt at komme fra A til B, lige når man har lyst til det uden at skulle tage hensyn til for eksempel den offentlige transport – og den frihed er der mange unge, der glæder sig til at nyde.

Gå sammen med flere og giv et endnu større tilskud

For at gøre tilskuddet større, kan du blandt andet slå dig sammen med flere i gaven. På den måde vil den varme yderligere, idet der så er knap så mange penge, som den unge student skal til at have sparet op.

Det er nemlig ikke helt så let. Ofte foregår det ved siden af skolen og via et studiejob. Og vi ved alle, at der her er tale om jobs, der trods mange ihærdige timer ikke giver så vild en indkomst i den sidste ende. Derfor skal der knokles, før der bliver råd til et kørekort.

Så er du klar til at fejre den unge student

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som en god ide, så handler det for dig bare om at få gaven gjort klar.

Og så kan du tage til det studentergilde, der skal være med til at fejre det unge menneske og det utal af timer, der er blevet slidt og slæbt med bøger, afleveringer, eksaminer og fremlæggelser.

Få Apple AirPods til 0,-, når du bestiller Fri tale med 500 GB data hos Oister.
Se tilbud her!