Studerende der arbejder

Hjælp den nyudklækkede student med næste skridt i karrieren

Kender du en, der lige er blevet student? Og skal du derfor være med til at fejre, at det unge menneske har kæmpet sig gennem lektier, opgaver og eksaminer i flere år?

Så kan det være, at du lige nu er på udkig efter en god gave, du ved, at der vil bringe masser af glæde med sig. Og det kan godt være svært, idet der er så mange gode ting at vælge mellem, og derfor kan det være, at du skal tænke en smule ud af boksen, og dermed give noget studenten slet ikke havde forventet at få – men hvad kan det være?

Mange studenter vælger uddannelser på AAU

Når det unge menneske bliver student, er der tale om én ting, der er slut, men det er samtidig også en nye æra, der skal til at begynde. For det er nu, at der virkelig skal tages nogle alvorlige beslutninger for eksempel, når det kommer til uddannelse og dermed Aalborg Universitet – Uddannelser.

Derfor er der mange Nordjyder især, der vender deres blikke mod uddannelser på AAU. Her findes der nemlig en lang række gode uddannelser, og derfor er der med sikkerhed også en uddannelse, der stemmer overens med de behov, ønsker og krav, den student, du kender, har for fremtiden.

Der er helt sikkert en god uddannelse med den brede uddannelsesoversigt

Og hvis det netop er tilfældet, at studenten skal til at starte op på en ny uddannelse på et universitet som Aalborg Universitet, hvor der findes en bred uddannelsesoversigt, så er der faktisk mange gode gaver, du kan give.

Med den nye begyndelse er der nemlig også tale om mange udgifter. Det er for eksempel noget, der gør sig gældende, når det kommer til de bøger, der skal bruges til studie samt de mange andre ting, det også er umuligt at undvære.

Det kan for eksempel vær en god computer, der skal skrives opgaver på og fremsøges viden på, det kan være alle de skriveredskaber, som også er en nødvendighed eller måske en god taske, der kan rumme det hele.

Giv et økonomisk tilskud

Og det er altid sammen noget, det er dyrt for studenten at anskaffe sig. Derfor kan den perfekte gave til studenten være et tilskud til de bøger eller den computer, der snart skal købes, det kan være en stor mængde kontorartikler, der giver en god start på studielivet, det kan være en ny taske, der kan rumme det hele, eller det kan eventuelt være et gavekort til lidt sjov og fornøjelse.

Når du hjælper studenten videre

Det kan godt være, at din gave ikke synes så spændende, men det er helt sikkert en, der vil blive sat pris på både nu og i fremtiden, idet det er den praktiske tankegang og den økonomiske hjælpende hånd, der hjælper studenten godt videre til det næste skridt i karrieren.

Med den gode gave giver du nemlig studenten gode forudsætninger for at performe så godt som muligt under studietiden.